Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013





Ανδρέας Ζύρμπας (Χημικός)
Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίων Ορόσημο
Αγαπητοί/ες μαθητές/τριες,
   Για  39 χρόνια και έχοντας εκπαιδεύσει 40.000 μαθητές με  ποσοστά επιτυχίας της τάξεως του 98% είμαστε τα πρώτα φροντιστήρια αποκλειστικά για σχολές με μεγάλο συναγωνισμό. Το ποσοστό αυτό είναι αποτέλεσμα μεθοδικής δουλειάς που βασίζεται σε ένα μελετημένο πρόγραμμα διδασκαλίας. Στοχεύουμε στην οργάνωση του ορθού τρόπου σκέψης και στη μεθόδευση του τρόπου μελέτης των σπουδαστών μας που θα τους βοηθήσει στη μελλοντική τους  επιστημονική σταδιοδρομία.
   Στα πρώτα μαθήματα γίνεται εκτενής αναφορά στις απαιτούμενες από τις προηγούμενες σχολικές χρονιές γνώσεις ώστε να καλυφθούν τα κενά.
   Αυστηρή μεθόδευση διδασκαλίας κάθε κεφαλαίου ώστε να αποφεύγονται τα κενά και να επιτυγχάνεται η λεγόμενη «μεταφορά μάθησης», δηλαδή γνώσεις ενός κεφαλαίου τις χρησιμοποιούμε και στα επόμενα κεφάλαια και στη λύση  σύνθετων ασκήσεων.
   Η διεύθυνση και  το διδακτικό προσωπικό των φροντιστηρίων μας είναι συγγραφείς-καθηγητές καταξιωμένοι στη συνείδηση γονιών, μαθητών αλλά και συναδέλφων για την ποιότητα της διδακτικής και συγγραφικής τους δουλειάς. Είναι μέλη του Εκπαιδευτικού Συλλόγου Συγγραφέων Εκπαιδευτικών και συμμετέχουν στη μεγαλύτερη συγγραφική ομάδα των φροντιστηρίων του ομίλου μας για τη συγγραφή των καλύτερων βιβλίων καθώς και στην ειδική έκδοση για την Παιδεία «Εξετάσεις» της Ελευθεροτυπίας. Καθηγητές που ξέρουν τη δουλειά τους και είναι αφοσιωμένοι  σ΄ αυτήν. Γνώστες των ιδιαιτεροτήτων που απαιτεί η διδασκαλία μαθητών που θέτουν στόχο την επιτυχία σε σχολές με μεγάλο συναγωνισμό. «Μάχιμοι» εκπαιδευτικοί πάντα δίπλα στους μαθητές τους ελέγχουν το βαθμό μάθησης του καθενός μέσα από συνεχείς  γραπτές εξετάσεις και τεστ ώστε να τους οδηγήσουν στην τελική επιτυχία.
   Αναγνωρίζοντας τη δυσκολία των μαθητών να επιλέξουν κατεύθυνση και σχολή παρέχουμε δωρεάν τεστ και σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού μέσω  διαδραστικών  διαδικτυακών καναλιών.
   Συνδυάζοντας την μακροχρόνια εμπειρία μας με την  υψηλού επιπέδου εκπαίδευση , τις εκδόσεις μας (βιβλία όλων των τάξεων σε όλα τα μαθήματα Δημοτικού ,Γυμνασίου ,Λυκείου) και την πρωτοπορία  μας στην ηλεκτρονική εκπαίδευση (από το 2006) μας καθιστούν ως την πιο πλήρη εκπαιδευτική μονάδα στην Ελλάδα.
    Εκμεταλλευόμενοι τη σύγχρονη τεχνολογία μπορούμε πλέον να εκπαιδεύσουμε και μαθητές οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε κάποιο ΟΡΟΣΗΜΟ.
    Έτσι μπορούμε να παράσχουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας και στους  μαθητές κατοίκους περιφέρειας μέσω ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως (online) εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
   Το κατά πάσα πιθανότητα νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,  περιλαμβάνει στον υπολογισμό της τελικής βαθμολογίας τον βαθμό πρόσβασης κάθε τάξης Α,Β,Γ Λυκείου καθώς και τέσσερα μαθήματα σε Πανελλαδικό επίπεδο. Αυτό συνιστά σωστή προετοιμασία από την Α Λυκείου. Λεπτομερής ανάλυση του νέου συστήματος θα βρείτε στα sites και στα blogs μας. Για επιπλέον διευκρινίσεις είτε για το ηλεκτρονικό φροντιστήριό μας είτε για το νέο σύστημα επικοινωνήστε μαζί μας και με χαρά θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και θα σας ενημερώσουμε.
www.orosimo.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου